Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ekonomi

Ayvacık’taki fırtına Meclis’in gündemindeydi

Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık İl Genel Meclisi Üyesi Şerafettin Alkan cuma günü Kuzey Ege kıyılarında etkili olan fırtına sonucu Ayvacık ilçe merkezi ve köylerinde meydana gelen hasar ile ilgili İl Genel Meclisi’nde bilgi verdi.

Şerafettin Alkan meydana gelen hasar ile ilgili çalışma yürüten yetkililere teşekkür ederken meclisten de destek ve yardım talebinde bulundu.

Alkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Çok şiddetli, kuvvetli bir fırtına meydana geldi. Fırtına Ayvacık merkezde ve bazı köylerimizde mesela; Tuzla, Kösedere gibi büyük köylerimizde sebzelere büyük zarar verdi. Çiftçimiz üreticimiz zor durumda. Çatılar uçtu. Dibekli Köyünde Sazlı Köyünde Behramkale gibi köylerimizde çatılar uçtu. Küçükkuyu’da büyük bir zarar meydana geldi. Aynı şekilde çatılar uçtu ağaçlar yıkıldı. Bu durumda hizmetini esirgemeyen başta Ayvacık Kaymakamımıza, AFAD Müdürümüze, Telekom Müdürümüze, Çevre ve Şehircilik Müdürümüze ayrıca Ayvacık Belediye Başkanımız Mesut Bayram’a, Küçükkuyu Belediye Başkanımız Cengiz Balkan’a hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu durumda Köylerimize destek ve yardım yapılmasını talep ediyorum. Yerinde incelemeler devam ediyor. Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın.” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech