Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız”

İl Genel Meclisi Başkanı

İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Önder mesajında “Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar küllerinden doğuşunun ilk adımıdır.

Samsun’da başlatılan Milli Mücadele, büyük zorluk ve fedakârlıkların yanında milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde zaferle sonuçlandırılmıştır.

Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.” diyerek gençlerimize ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma mücadelesinde büyük görevler düştüğünü belirtmektedir.

Sevgili gençler, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkarak, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech