Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çevre yolu düzenlemesine başladık”

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, şehir içi trafiği rahatlatmak adına 2,5 kilometre uzunluğundaki çevre yolunun çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Yapılacak olan çevre yolunun Çanakkale-İzmir karayolu ile Tuzla-Kösedere yolunu birbirine bağlayacağını ve ağır tonajlı kamyonların zorunlu geçiş güzergâhı olarak kullanılacağını belirten Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, bu sayede ağır tonajlı araçların şehir içi trafikte oluşturduğu yoğunluğun ortadan kaldırılacağını kaydetti.

Başkan Bayram açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Şehir içi trafiğini rahatlatmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız arasında şehir içi trafiğini en asgari düzeye indirmek için çevre yolu düzenlemesine başladık. Ayvacık Belediyesi olarak Orman İşletme Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol doğrultusunda ilçemize yeni bir çevre yolu kazandırdık. Çanakkale istikametinden Ayvacık girişine 600 metre önce mesafede olan çevre yolumuz, Toki konutlarının 400 metre ilerisine bağlanacaktır. Şehir içi yoluna alternatif olacak, stabilize olarak 2.5 kilometre uzunluğundaki yolun çalışmalarına başladık. Yapılacak olan yol Çanakkale-İzmir yolu ile Tuzla-Kösedere yolunu birbirine bağlayacak ve ağır tonajlı kamyonların zorunlu geçiş güzergâhı olacak. Bu çalışma şehir içi trafiğinde ağır tonajlı araçların oluşturduğu yoğunluğu ortadan kaldıracaktır.” dedi.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech