Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan isim hakkını sattı

Çan Gençlik Kale Spor

Çan Gençlik Kale Spor kulübü isim hakkını Antalya Muratpaşa Belediyesi’ne devretti. Çan Gençlik Kale Spor kulübünün bu devir hakkından ne kadar para aldığı ise merak konusu oldu.

Bilindiği gibi Çan Gençlik Kale Spor kulübü iki yıl ardı ardına buluduğu liglerden bir üst lige çıkmış ve geçtiğimiz yıl da Sultanlar liginde Çanakkale’yi temsil etmişti. Kale gurubunun sponsorluğunda iki yıl üst üste bir üst lige çıkmasının ardından bir dizi olumsuzluklar yaşanmış ve Zeynep Bodur’un sponsorluğu bırakmasının ardından Gençlik Spor Kulübü ismini eklemişlerdi.

Geçtiğimiz yıl ekenomik sıkıntılar içersinde kıvranan kulüp yönetimi Sultanlar liginden düşmeyi sezonun ortasında garantilemişti. Transfer ettiği oyunculara ancak iki-üç maaş ödeyebilen kulüp yönetimi, biriken borçları da ödemek adına, çareyi isim hakkını satmakta buldu. Oyunculara olan borçlar artık yeni takımı tarafından ödenecek.

Öğrenildiğine göre isim hakkının satılması sırasında Çan’ın eski teknik direktörü Emin İrme’nin baş rol oynadığı, her iki kulüp yönetiminin de Emin hocanın bilgisi dahilinde bu işlemleri gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Bu arada Antalya Muratpaşa Belediyesi Avrupa şampiyonu olan Hentbol branşını kapatarak, voleybola yöneleceği de ileri sürüldü.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech