Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD toplantısına Sadettin Saran konuk oldu

Çanakkale Sanayicileri ve İş

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) tarafından dijital platformda düzenlenen Sadettin Saran ile İş Dünyasında Başarıya Dair Söyleşi ÇASİAD Üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ÇASİAD Covid-19 ile birlikte faaliyetlerine sanal ortamda devam ediyor. Eski Milli Yüzücü ve Ünlü İş İnsanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, ÇASİAD ile Gündem Toplantısının konuğu oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Sadettin Saran’a ve üyelerine hoş geldin diyerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Semih Başaran; “Hayat hikayesi ile rol model olarak görülecek kişilerin başında gelen Sadettin Saran’ın, iş hayatında nasıl ilerlediğini ve başarıya nasıl ulaştığını birinci ağızdan tanık olmak için bu programı gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Sadettin Saran’a Çanakkale’de hizmete açacağı 22. Atatürk Spor Salonu için Çanakkale adına teşekkür ederim” dedi.

“Bizde artık yarı Çanakkaleli sayılırız”

Eski Milli Yüzücü ve Ünlü İş İnsanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran konuşmasında ailesinden, okul hayatından ve Saran Holding’in kuruluş aşamalarından pandemi sürecinden bahsetti ve “Bizde artık yarı Çanakkaleli sayılırız” dedi.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran sözlerine şu şekilde devam etti; “Hepsi iyi bir fikirle başladı, hata yapmaktan hiç korkmadım, hataları hep lehime çevirdim. İyi bir ekip kurduk ve ben hep arkada durmayı tercih ettim. Amerika’da okurken yeni fikirlere hep açıktım, okul hayatı beni televizyonculuğa itti, fikirlerime hep inandım ve Türkiye’nin en iyi spor kanallarının sahibi oldum. En güçlü olan ayakta kalmıyor, adapte olabilenler ayakta kalıyor. En zayıf halkanız kadar güçlüsünüz, ekibinizi sağlam kurmak başarınızın en büyük anahtarıdır. Genç iş insanlarına yeri gelmişken şunu söyleyeyim, iş hayatında biri sizden acil cevap bekliyorsa cevabınız hayır olmalı. Hayır demeyi ben 40 yaşımdan sonra öğrendim. Önemli olan iyi insan olmak, etik olmak. Başarıda kısa yol yok. Yurtdışında öğrendiğim şeylerden biride topluma geri vermek. En büyük yatırım iyiliğe yapılan yatırımdır. Etrafımda burada yanlış yapıyorsun diyen insanlar beni rahatsız etmez. İyi bir lider iyi bir orkestra şefidir, kendini gereksiz kılacaksın, arkada duracaksın ve destek olacaksın. Kaybetmekten korkmamak gerekir, başarıyı başarıya ulaşmak için nelerden taviz verdiğimizden öğreniriz. Pandemi süreci çok zor geçiyor özellikle çocuklar için. Bu süreçte sosyal sorumluluktan hiç taviz vermedik. İlk dalgayı vukuatsız atlattık.” dedi.

Sadettin Saran konuşmasının devamında; “Umutsuzluğa kapılmamak lazım. Konfor alanından çıkmayan başarılı olamaz. Atatürk’ün liderliğini ve vizyonunu hep kendime örnek aldım. Sadece para kazanan şirket fakir bir şirkettir. Önemli olan iyi insan olabilmek.” dedi.

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran Sadettin Saran’a; “Çanakkale’de açılacak 22.Atatürk Spor Salonu için üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz, sizinle olmak güzeldi.” dedi.

Toplantı soru – cevap kısmından sonra sona erdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech