Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFAD binası için geri sayım başladı

Geçtiğimiz gün Vali İlhami

Geçtiğimiz gün Vali İlhami Aktaş, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ve Kent Güvenlik Yönetim Merkezi’ni ziyaret etti. Vali Aktaş, yapmış olduğu bilgilendirmede, “Yeni AFAD hizmet binamız en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

Vali İlhami Aktaş, sokağa çıkma kısıtlamasında alınan tedbirler kapsamında, 24 saat esasına göre vatandaşların hizmetinde bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ve Kent Güvenlik Yönetim Merkezi’ni ziyaret ederek denetimlerde bulundu.

İlk olarak 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışmaları hakkında Çağrı Merkezi Müdürü İbrahim Tarı ’dan bilgi aldı. Vali Aktaş, sokağa çıkma kısıtlamasında,112 Acil Çağrı Merkezinde vatandaşlarımızın hizmetinde çalışmalarına devam, tüm personele teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ardından Kent Güvenlik Yönetim Merkezine geçen Vali AKTAŞ, sistemin çalışması ve işleyişi ile merkezde yürütülen çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdür V. Alaattin Tekin’den ve yetkililerden bilgiler aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Aktaş, Kent Güvenlik Yönetim Merkezi personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Koronavirüs salgından en kısa zamanda kurtulmamız için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini ifade eden Vali Aktaş, alınan bütün tedbir ve önlemlerin vatandaşımızın sağlığı için olduğunu belirtti. 112 Acil Çağrı Merkezi denetimleri sonrasında Vali İlhami Aktaş, AFAD yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Yeni AFAD hizmet binasında devam eden çalışmalar hakkında İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı’ dan bilgi alan Vali Aktaş, “Yeni AFAD hizmet binamız en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımıza hizmet veremeye başlayacaktır. Çanakkale’mize hayırlı olsun.” dedi. Yapılan denetim ve incelemelerde Vali İlhami AKTAŞ’ a, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ve İl Emniyet Müdür V. Alaattin Tekin eşlik etti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech