Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yaşanabilir bir düzen için beraber mücadele edelim”

İYİ Parti Çanakkale İl

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir açıklama yaparak “Yaşanabilir bir düzen için beraber, yan yana mücadele edelim” dedi.

Başkan Yıldızlar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ”Gelin hep birlikte hayatlarımıza kast eden, yaşamlarımızı çalanlara karşı emeğin sesini yükseltelim, haklarımızı alalım, yaşanabilir bir düzen için beraber, yan yana mücadele edelim.

Dünyanın her yerinde iktidarlar, bir yandan pandemiyi durdurmak için önlemlere girişirken diğer yandan da “üretimin devamlılığı” adı altında işçileri, emekçileri işçi sağlığı ve iş güvenliğinin esamisi okunmayan koşullarda virüsle burun buruna çalıştırmaktan vazgeçmemiştir. 1 Mayıs vesilesiyle bir kez daha söylüyoruz: İşçiler, emekçiler geleceğimizdir, umudumuzdur. İşçilerin maruz kaldığı hak gasplarına, hayatlarına mal olan koşullara karşı ses yükseltmek, geleceğimize sahip çıkmak demektir. Sendikal ve Sosyal güvenlik haklarının eksizsiz güvence altına alındığı aklın ve bilimin öncülüğünden insan onuruna yakışır bir iş ve yaşam istiyoruz” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech