Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapanmada sıkı tedbir

Perşembe günü akşam saat

Perşembe günü akşam saat 19.00’da başlayan tam kapanma süreci, 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek. Tam kapanma sürecinde ise denetlemeler maksimuma çıktı. Çanakkale’nin dört bir yanında denetimler sıkı bir şekilde uygulanırken, polis kontrol noktalarında vatandaşların muafiyet belgeleri sorgulandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulan tam kapanma süreci, Perşembe günü akşam saat 19.00’da resmen başladı. Tam kapanma süreci başladığı andan itibaren, Çanakkale’nin dört bir noktasında denetimler üst seviyeye çıkarıldı. Özellikle Çanakkale giriş ve çıkışlarında kurulan polis kontrol noktalarında, vatandaşların neden seyahat ettikleri ve özel araçları ile yollarda oldukları sorgulandı.

Kent merkezinde, gün boyunca oluşturulan kontrol noktalarında, muafiyet belgeleri ve vatandaşların neden dışarıda oldukları soruldu. Özellikle şehir merkezinde, tedbirler üst düzeye çıkarılırken, üretim-tedarik sektörleri başta olmak üzere E-Devlet üzerinden görev belgesi alınması şartı getirildi. Çanakkale tam kapanma sürecinde, geçtiğimiz dönemlerde yaşanan kısmi kapanma dönemine göre daha çok denetim gördü.

Arabalı feribotlarda da denetimler gün boyu devam etti.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech