Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adalardaki yoğunluk iki katına çıktı

Tam kapanma süreci, Perşembe

Tam kapanma süreci, Perşembe akşamı saat 19.00’da başladı. Kapanmaya saatler kala, İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerden vatandaşlar kıyı şehirlere resmen göç ettiler. Bayramı ve tam kapanmayı İstanbul’da geçirmek istemeyen yurttaşlar dolayısıyla Bozcaada ve Gökçeada’da yoğunluk iki katına çıktı.

Tam kapanma sürecinin başlamasına saatler kala, geçtiğimiz gün Türkiye yollara düştü. Otogarlarda yoğunluklar arttı, uçak seferleri dolu bir şekilde yapıldı ve yollar araç yoğunluğundan kapandı. Özellikle Ankara ve İstanbul’da büyükşehirleri terk eden yurttaşlar saatlerce yollarda gidecekleri yerlere ulaşmaya çalıştılar. Özellikle Çanakkale feribot iskelelerinde 34 (İstanbul) plakalı araçlar yoğun bir şekilde görüldü. Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında dün yoğunluk oluştu.

İstanbul’dan Çanakkale’ye geçen araçların büyük bir bölümü de Bozcaada ve Gökçeada’ya yöneldiler. Çanakkale’nin iki adasında da edinilen bilgiye göre doluluk oranı bir hayli artarken, adalardaki yoğunluk iki katına çıktı. Çanakkaleliler, kapanma sonrasında vakaların bir kez daha artması ihtimali dolayısıyla tedirginlik yaşıyorlar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech