Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sözleri tek tek yerine getiriyoruz”

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, ilçede yapılan yatırımlarla ve gerçekleşen projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Başkan Bayram, “Vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getiriyoruz” paylaşımında bulundu.

Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, geçtiğimiz gün sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda, ilçede gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Başkan Bayram yapmış olduğu paylaşımda, “Sevgili Ayvacıklılar göreve geldiğimiz günden beri sizlere vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Kanalizasyon, yeni su hattı, Fatih Camii’nin karşısına kapalı otopark, Çamlık kır lokantası, ilçemizin her yerine kilit parke taş döşemesi üst yapı, AŞ Evi, günlük yaklaşık 500 kişiye yemek servisi, çocuklarımız için mahallelerimize 5 adet çocuk parkı, Ayvacık spor kulübümüze vermiş olduğumuz sözümüzü de tuttuk. Kulübümüzü bir üst lige çıkardık.

Şimdi sıra kıreşimizde… İnşallah onun da bu yıl içerisinde ihalesi yapılıp inşaatına başlanıyor. Bu hizmetlerimizin tamamı 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yapılmıştır ve yapılan hizmetlerimizin hepsinin paraları ödenmiştir. Her şey mutlu bir Ayvacık için” paylaşımında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech