Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm hastaneler inceleniyor

Vali İlhami Aktaş, tüm

Vali İlhami Aktaş, tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve ilimizin koronavirüs ile mücadelesi kapsamında Çan Devlet Hastanesini ziyaret etti. Vali Aktaş, geçtiğimiz günlerde ilçelerde bulunan hastaneleri ziyaret etmeye ve incelemeye başlamıştı. Hastaneler konusundaki titiz çalışma devam ediyor.

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Gürkan Çoban ve hastane yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette; Vali Aktaş, Çan ilçesinde sürdürülen sağlık hizmetleri, koronavirüs ile mücadele çalışmaları ve pandemi sürecinde Çan Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çan ilçesinde yoğunlaştırılmış dinamik denetimler başta olmak üzere Koronavirüse karşı uyulması gereken kurallar, alınan önlemler, ilçedeki vaka sayılarının son durumu, filyasyon, test çalışmaları, hastanedeki doluluk oranları ve aşılama çalışmaları hakkında bilgilerin verilmesinin ardından Vali Aktaş, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech