Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapanmada alkol satışı yasaklandı

Tekel Bayileri Platformu Başkanı

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımlarla, adından söz ettirmeye başladı. Aybaş, 19 gün sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında, yani tam kapanma sürecinde alkol satışlarının yasaklandığını belirtti. Aybaş ayrıca, konuya tepki gösterdi.

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen tam kapanma süreci ile kafalardaki soru işaretleri bir türlü giderilemedi. Seyahat edecek olanlar, borçların, hacizlerin ve icra durumlarının ne olacağı, kredi ve banka ödemeleri tamamen havada büyük bir soru işareti olarak durmaya devam ediyor.

Öte yandan 19 günlük kapanma sürecinde, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkol satışı yasaklandı dedi ve konuya tepki gösterdi.

Aybaş yapmış olduğu paylaşımda, “Tarihe adı, “Esnafa kapanma” olarak geçecek “Tam Kapanma” sonucunda 17 gün alkol satışı yasaklanmıştır. Tam kapanmanın bildirildiği genelgede yazmamasına rağmen keyfi olarak alınan bu karar neticesinde, cezalar ve yaptırımlar esnafa uygulanırken, siyasi imtiyaz sahipleri özgürce hareket etmektedirler.

Esnaf bu zor günleri atlatmak için taşıdığı ümidini yitirmiş, çaresiz kalmıştır” dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech