Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık seferberliği mi başlıyor?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 65-72

Sağlık Bakanlığı tarafından, 65-72 yaş arasında olan tabiplerin yeniden istihdamına yönelik yerleştirme, istihdam konularını içeren başvuru ilanı yayınlandı. Koronavirüs ile mücadele en kritik dönemde olan Türkiye’de oluşan bu durum, “covid-19 seferberliği mi başlıyor” yorumlarına neden oldu.

Koronavirüs ile bir yılı aşkın süredir mücadele eden Türkiye’de, kısmı kapanma ve kısıtlamalara rağmen vaka sayısı düşmüyor. Vaka sayısı düşmezken, aksine vefat sayıları ve can kayıplarında yaşanan yükseliş devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanlığı tarafından 65-72 yaş arası doktorların yeniden ataması için başvuru ilanı yayınlandı.

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, 27 Nisan Salı günü başlayacak olan başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet adresinde yer alan Personel Bilgi Sistemi üzerinden giriş yapılarak gerçekleşecek.

İlanda, “Genelge doğrultusunda 65-72 yaş arasında olup daha önce Sağlık Bakanlığı veya bağlı kuruluşlarında çalışmış olan tabip ve uzman tabiplerin yeniden istihdamına yönelik olarak yapılacak yerleştirme işlemleri, ilan edilen takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacaktır” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech