Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ermeni soykırımı büyük bir yalan”

ABD Başkanı Joe Biden’ın,

ABD Başkanı Joe Biden’ın, geçtiğimiz gün 1915 olayları ile ilgili soykırım kelimesini kullanmasına yönelik tepkiler giderek artıyor. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’da konuyla ilgili tepkisini dile getirirken, “Bazı lobileri memnun etmek için bu tarihi yalandan medet umanlar önce kendi karanlık geçmişlerine bakmalıdır” dedi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Türk milleti her daim şanlı tarihi ile ecdadı ile gurur duyacaktır. Hukuki dayanaklardan ve tarihi gerçeklerden tamamen uzak bir şekilde Milletimize dayatılmaya çalışılan sözde Ermeni soykırımı büyük bir yalan, ülkemize karşı düşmanca bir stratejidir.

Bu stratejik büyük yalanı tezgahlayıp ortaya koyanların amaçları ve hedefleri bellidir.

Ülkemizin ve Milletimizin geleceğini zayıflatmaya yönelik bu dayatmaları siyasete indirgeyip destek çıkanlar da aynı stratejiye hizmet etmektedirler.

Türk Milleti; Devletinin bekası için, demokrasi için ne göze alınması gerekiyorsa göze alır ve yapar. Mücadeleyi terk ve teslimiyet kitabında yazmaz. Tarihimiz bu mücadelenin örnekleriyle beraber yaralı düşman askerini kucağında taşıyacak kadar vicdani örneklerle de doludur.

Bazı lobileri memnun etmek için bu tarihi yalandan medet umanlar önce kendi karanlık geçmişlerine bakmalıdır.

Türk Milleti her daim şanlı tarihi ile ecdadı ile gurur duyacaktır” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech