Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Madem yıkacaktınız neden yaptınız?”

Kepez Ak Parti Belde

Kepez Ak Parti Belde Başkanlığı “128 Milyar Dolar Nerede” afişini kastederek, “Kepez Belediye Başkanını bir kez daha uyarıyoruz. Halk, belediye binasına astığınız pankarttaki sayılarla değil halkın parasını doğru işlere kullanıp kullanmadığınıza, yapılan hizmetlere ve bu hizmetlerin vatandaşın cebine yansımdan yapılması ile ilgileniyor…” dedi

Kepez Belde Başkanlığı’nın açıklaması şu şekilde; “Hamidiye mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerindeki orta refüjlerde yakın zaman içinde Kepez Belediyesi tarafından bir çalışma yapılarak refüj yükseltilmişti dün ise gördük ki daha yeni yapılan refüjler yıkılmaya başlanmış. Madem yıkacaktınız neden yaptınız? Halkın vergilerini neden düzgün bir planlama yapmadan çarçur ediyorsunuz?

Hamidiye mahallesinden toplanan katılım paylarının vatandaşa tebliğ edilmesine yasal olarak 2 yıl daha süre varken tahsil etme yoluna giden belediye başkanına pandemiden dolayı vatandaş zor durumda bu ödemeleri madem yasal süre bitmeden tebliğ ettiniz gelin bari erteleyelim dediğimizde orada hep zenginler oturuyor onlara koymaz demişti. Başkan kolay yolu buldu yapıyor yıkıyor tekrar yapıyor aynı yerden defalarca katılım payı almayı mı hedefliyor?

Kepez Belediye Başkanını bir kez daha uyarıyoruz. Halk belediye binasına astığınız pankarttaki sayılarla değil halkın parasını doğru işlere kullanıp kullanmadığınıza, yapılan hizmetlere ve bu hizmetlerin vatandaşın cebine yansımdan yapılması ile ilgileniyor…”

Ş. Ezgi Tuncel

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech