Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şarlan “Aday değilim” dedi

Çanakkale Barosu Başkanı Av.

Çanakkale Barosu Başkanı Av. Bülent Şarlan, Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan, Çanakkale Barosu seçimli Genel Kurulu’nda, başkan adayı olmayacağını belirtti.

Çanakkale Barosu, Mayıs ayında seçimli genel kurula gidiyor. Bir türlü yapılamayan baro genel kurulu için tarih belirginleşmişti. Baro seçime giderken, seçim atmosferi de oluşmuş ve başkan adaylığı için 4 isim netleşmişti. Bu isimler arasında Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, Av. Soner Aydın, Av. İbrahim Cem Erbil ve Av. Hande Keskin Toprak bulunuyordu.

Baronun genel kuruluna sayılı günler kala, Baro Başkanı Av. Şarlan, aday olmayacağını duyurdu.

Başkan Şarlan tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Değerli Meslektaşlarım; Baro Başkanlığı başta olmak üzere meslektaşlarımızın destekleri ile önemli görevlere getirilmek ve bu görevleri yürütmek şüphesiz ki çok onur vericidir. Siz de bana bu onuru birçok kez yaşattınız. Aynı onuru başka bir meslektaşımın da yaşaması için bana emanet etmiş olduğunuz Çanakkale Barosu Başkanlığı görevimi takdir edeceğiniz bir meslektaşıma devir ve teslim etmekten mutluluk duyacağım. Yapılacak Genel Kurulda aday olmayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Aday olan arkadaşlarıma da bu onurlu yarışta başarılar dilerim” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech