Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Makas’tan Başkan Gökhan’a teşekkür

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve belediye meclisi grup başkanvekillerinin, 1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü’ne ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. AK Parti İl Başkanı Naim Makas, köprüye gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili, “Geç de olsa Sayın Gökhan’ın yapmış olduğu bu ziyaret kıymetli. Bizler kendisine teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Başkan Makas yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, “Beklerdik ki sadece Türkiye’de değil dünyada rekor bir köprü olan 1915 Çanakkale köprüsünü CHP’li vekiller de tüm Türkiye’ye tanıtmış olsalardı. Şehrimiz ve ülkemiz için, oldukça kıymetli olan bu proje ve bunun gibi şehrimizde yapılan ulusal ölçekli projeleri tanıtmak Çanakkale’yi temsil eden herkesin vazifesi olmalı.

18 Mart 2017 tarihinde temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü, o tarihten bugüne Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından ilk defa ziyaret edildi. Çok geç kalınmış bu ziyarete sadece Belediye Başkanı değil CHP’nin Çanakkale’deki iki milletvekili de keşke katılmış olsaydı. Şehrimiz ve ülkemiz için, oldukça kıymetli olan bu proje ve bunun gibi şehrimizde yapılan ulusal ölçekli projeleri tanıtmak Çanakkale’yi temsil eden herkesin vazifesi olmalı.

Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’ın 20 Mart tarihinde Belediye Meclisi Grup Başkanvekilimiz Esra Yüksel ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile görüşmedeki daveti üzerine gerçekleşen bu ziyaret, köprü ile sınırlı kalmamalı. CHP’li Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ezine Gıda Organize Sanayi Bölgesine da gitmeli, neredeyse tamamlanmış olan Küçükkuyu tünelleri şantiyesine de ziyarette bulunarak ulusal çapta ses getirmiş, şehrimizin reklamını yapan bu yatırımları anlatmalıdır. Geç de olsa Sayın Gökhan’ın yapmış olduğu bu ziyaret kıymetli. Bizler kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kulandı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech