Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş bizzat denetledi

Vali İlhami Aktaş, İl

Vali İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, uygulama noktalarında denetimlerde bulundular.

Valiliğin haberine göre; Koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İçişleri Bakanlığının Kısmi Kapanma Genelgesi gereği sokağa çıkma kısıtlamasında alınan tedbirler kapsamında Vali İlhami Aktaş, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından polis devriyelerinin uygulama noktalarında alınan tedbirleri denetledi.

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın da bulunduğu denetlemelerde Vali İlhami Aktaş, Yalı Cami Civarı, iskele meydanı polis uygulama noktası ve AVM bölgesindeki polis devriyesini denetleyerek alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında görevli polislerden bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Alınan tedbirlerin tamamının Çanakkale’ li vatandaşlarımızın sağlığı için olduğunu belirten Vali İlhami Aktaş, “Kısıtlama kuralına uyan esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech