Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale oldukça fazla ilgi gördü”

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde Pullman

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde Pullman Hotel’ds Luxury B2B MICE Workshop ve Konferans etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe çok sayıda turizm firması katılırken, organizasyonda Kolin Hotel de yer aldı. Alanda geniş bir stant ile Çanakkale tanıtılırken, Kolin Hotel Genel Müdürü ve Türkiye Otelciler Birliği Çanakkale Temsilcisi Mehmet Satar, konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kolin Hotel Genel Müdürü ve Türkiye Otelciler Birliği Çanakkale Temsilcisi Mehmet Satar, gerçekleşen fuar ile ilgili,    “Düzenlenen organizasyonda Çanakkale’mizin çekim etkisi yaratarak merak uyandıracak özellikleri başta olmak üzere, özellikle Troya, farklı yaş ve ilgi gruplarına hitap eden dalış turizmi, kite surfing, Kazdağları, trekking ve hiking özellikleri ile coğrafi işaretli ürünlerinden, şarapçılık ve adalardan Kolin Hotel ile birlikte bahsetmenin yanı sıra doğru video ve görsellere ek olarak Çanakkale yöresine ait promosyonlarla üst düzey acenta ve mice yetkililerine tanıtımlar yapılmış ve Çanakkale oldukça fazla ilgi görmüştür.

Ön Randevu sisteminin son derece etkili olduğunu ve randevuların dışında da çokça ziyaretçinin ilimize ve Kolin Hotel’e yoğun ilgi gösterdiği organisazyonda özellikle Azerbaycan, Kolombiya, Amerika, İspanya, ingiltere, Hindistan, Pakistan ve orta Doğu, Polonya ve Belarus pazarlarının yoğun ilgisi ile karşılaştık.

Yeni ve farklı hiç keşfedilmemiş destinasyon arayışı içinde olan operatörlerin ilgisi oldukça fazla olması sebebiyle Çanakkale’nin turizmini güzel bir geleceğin beklediğini söylemek istiyorum” dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech