Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclis açık alanda olacak

Geçtiğimiz meclis toplantısında, bir

Geçtiğimiz meclis toplantısında, bir meclis üyesinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerinde, belediye meclisleri ertelenmiş ve mecliste bulunanlar için izolasyon süreci başlamıştı. 10 günlük izolasyon sürecinden sonra, meclis açık alanda yapılacak.

Çanakkale Belediyesi tarafından, belediye meclisinin açık alanda yapılacağı duyuruldu. Belediye tarafından yapılan kamuoyu bilgilendirmesinde, olağanüstü meclisin 13 Nisan Salı günü gerçekleşeceği belirtildi.

Çanakkale Belediyesi tarafından, belediye meclisi ile ilgili yapılan bilgilendirmede, “5393 sayılı belediye kanununun 20 maddesi gereğince Nisan 2021 Olağan Meclisi 1-2 Nisan 2021 tarihlerinde yapılan meclis toplantılarımızın birinde meclis üyelerimizden bir kişinin Covid-19 pozitif olmasından dolayı 10 günlük karantina süreci yaşanması nedeniyle yapılması planlanan meclis toplantımız ertelenmiştir.

Gündemde görüşülemeyen Faaliyet Raporuna ilişkin madde Nisan ayı olağanüstü meclis toplantısıyla 13 Nisan 2021 Salı günü saat 15.00’de belediye meclis salonunun sosyal mesafeye uygun olmaması sebebi ile İl Umumi Hıfzıssıhha Kararı kapsamında gerekli tedbirlerin alınması koşuluyla, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak, Çanakkale Seramik Müzesi’nin açık alanı olan bahçe kısmında yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech