Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defnettikleri babalarının yaşadığını öğrendiler

İsimleri aynı olan iki

İsimleri aynı olan iki hastanın sevk esnasında evrakları karıştı. Yanlış aileye ölüm haberi verilmesi üzerine defnettikleri kişinin babaları olduğunu düşünen aile babalarını hastane de karşılarında görünce şaşkınlık içinde kaldı. Diğer ailenin ise ölen yakınlarını bu süreç boyunca aradıkları öğrenildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde isimleri aynı iki hastanın sevk esnasında evrakları karıştı. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği gece vefat eden Recep Yılmaz’ın (69) ölüm haberi Recep Çelik’in (93) ailesine verildi. Recep Yılmaz’ın cenazesi filyasyon ekibiyle birlikte Recep Çelik’in aile mezarlığına eşinin yanına defnedildi. Daha sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi’nden babalarının orada olduğuna dair telefon alan aile hastaneye gidip defnettikleri babalarının yaşadığını görünce şaşkınlık içinde kaldı.

Recep Yılmaz’ın ailesinin de bu süreçte hastalarına ulaşmaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı. İki ailenin de konu ile ilgili olarak şikâyette bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech