Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Nejat Önder: “Atatürk lazım olduğunda sahip çıkılıyor”

Geçmiş dönem CHP İl Başkanlarından olan, CHP Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi seçilen, Çanakkalelilerin yakından tanıdığı Nejat Önder, geçtiğimiz gün bağımsız aday olarak İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. Önder, bugün Ankara’ya giderek, AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı ve AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Resmen AK Parti saflarına katılan İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder yapmış olduğu konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da arz ettiği gibi bizim partimizde, Atatürk lazım olduğunda, sahip çıkılıyor” dedi.

Türk siyaset tarihine geçecek bir seçim geçtiğimiz gün Çanakkale’de gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partili Nejat Önder, İl Genel Meclisi seçimlerinde, seçime bağımsız olarak girerek,  AK Parti ve MHP’li meclis üyelerin oylarıyla, CHP’li aday Nihan Öner’i geride bırakarak, İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.

Nejat Önder, meclis başkanlığı seçimlerinden önce, CHP’den istifa ettiğini belirtmişti. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde ise Ankara’ya doğru yola çıkmıştı. İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, bugün resmen AK Parti saflarına katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Korkmaz, Nejat Önder’i Ankara’da, AK Parti grup toplantısında yalnız bırakmadılar.

Meclis Başkanı Nejat Önder’e rozetini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizzat kendisi taktı.

Önder rozeti takıldıktan sonra yapmış olduğu konuşmasında, “Sayın Genel Başkanım, değerli milletvekillerimiz, saygıdeğer bakanlarımız, değerli basın… Çanakkale Milletvekilimiz Bülent beyin de arz ettiği gibi ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun seneler hizmet görmüş bir arkadaşınızım. Beni bugün AK Parti saflarına getiren, gelmemde en büyük etken nedenlerden birisi, Sayın Cumhurbaşkanımızın da arz ettiği gibi bizim partimizde, Atatürk lazım olduğunda, sahip çıkılıyor” dedi.

Tunahan Ünsal

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech