Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadına yönelik şiddetle ilgili mücadele konuşuldu

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı Vali İlhami Aktaş başkanlığında Deniz Polis Evi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Çanakkale Belediye Başkanı Yardımcısı İrfan Mutluay, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, İl Emniyet Müdür V. Alaaddin Tekin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısında; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nuray Gümrükçü tarafından teknik yöntemlerle takip uygulaması ve kadına yönelik şiddetle mücadelede 2021 yılı il faaliyet planı ile ilgili katılımcılara bilgi verildi.

Kadına yönelik şiddetle mücadeleye yönelik çalışmaların Çanakkale genelinde daha etkili ve kapsamlı bir şekilde sürdürüleceğini vurgulayan Vali İlhami Aktaş, kadına yönelik şiddet konusunun toplumsal kabullerimiz ve ortak paylaşımlarımız adına kabul edilebilir bir şey olmadığını ifade ederek tüm kurumlar ve imkanlarla bu konuya hassasiyetle yaklaşılması gerektiğini belirtti.

Toplantı; görüş, öneri ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech