Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kordon bölgesi denetlendi

Vali İlhami Aktaş, kontrollü

Vali İlhami Aktaş, kontrollü normalleşme döneminde İçişleri Bakanlığı’nın “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelgesi kapsamında kordon bölgesinde koronavirüs tedbirleri denetimi gerçekleştirdi.

Dinamik denetimler kapsamında kordon bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ederek esnaflar ile bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, iş yerlerini denetleyerek koronavirüs ile mücadelede temizlik, maske ve mesafe ile dezenfektan zorunluluğu kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Esnaflara uygulanması gereken tedbirler hakkında bilgiler veren Vali İlhami Aktaş, esnaflara bol kazançlar temennisinde bulundu.

Koronavirüsle mücadelede gerek açık havada gerekse kapalı alanlarda tedbirlere sıkı bir şekilde uyulmasının önemine değinen Vali İlhami Aktaş, “Vatandaşlarımız, kontrollü normalleşme döneminde tedbiri elden bırakmamaya özen göstermeli, temizlik, maske ve mesafe konularında daha dikkatli olmalı, çok daha özenli davranmalı ve çevremizdeki herkesi uyarmalıyız” dedi.

Vali İlhami Aktaş’ın Kordon bölgesinde gerçekleşen koronavirüs denetlemelerine İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da eşlik etti.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech