Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konservatuar 50 farklı etkinlik düzenleyecek

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)Devlet Konservatuarı 2021 yılı Mart- Haziran ayları arasında 50 farklı etkinlik düzenleyecek.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı etkinliklerden sorumlu müdür yardımcısı Öğretim Görevlisi Barış Karabulut, Devlet Konservatuarı bilimsel ve sanatsal etkinlikleri hakkında şunları söyledi: “2020-2021 eğitim döneminde ilk öğrencilerini kabul eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı güçlü akademik kadrosuyla yerel ve ulusal unsurlardan aldığı güç ile uluslararası platformda ses getirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca oldukça zengin yerel öğelere sahip olan Çanakkale müzik kültürünü de dünyaya tanıtmayı amaçlamaktadır. Herhangi bir müzik türü ayrımı yapmaksızın geniş bir yelpazede eğitim veren konservatuarımız, eğitim- öğretim faaliyetlerinin yanı sıra kültür ve sanat aktivitelerini de yaygınlaştırmayı düşünmektedir.

Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat’ın çok büyük önem vermesi ve desteklemesiyle hızlı bir ivme kazanan konservatuarımız, 2021 yılı Mart- Haziran ayları arasında 50 farklı etkinlik düzenleyecektir. Bütün dünyada ve ülkemizde de hissedilen korona virüs pandemisi dolayısıyla çevrimiçi (online) olarak düzenlenen etkinlikler arasında konserler, atölye çalışmaları, söyleşiler ve belgesel gösterimleri yer alacaktır.

E-katalog olarak yayınlanan etkinlik listesine ÇOMÜ Devlet Konservatuarının resmi internet sayfasından (konservatuar.comu.edu.tr) ayrıca instagram ve facebook hesaplarımızdan ulaşılabilir.” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech