Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstihdam Kurulu geleceğin mucitleriyle buluştu

Çanakkale İl İstihdam ve

Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu, 2021 yılının 3. toplantısı için Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz başkanlığında Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir araya geldi.

Toplantıya Kurul üyeleri ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Koordinatörü Recai Başaran, Milli Eğitim İl Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Cengiz Yılmaz ve Tarım İl Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü İbrahim Büyükgaga ile birlikte Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanı Şeyda Topuz katılım gösterdi.

İl İstihdam Kurulu Toplantısı hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “. Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurul toplantımızı Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirerek öğrencilerle bir araya geldik. Toplantımızda liseler arası CV yarışması hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ticaret Bakanlığımız tarafından 2021 yılında İstanbul, Gaziantep, Mersin ve İzmir’de pilot uygulamalarına başlanılan “Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri” projesi ile dış ticaret alanında meslek edinmek, kariyer yapmak isteyen gençlerimiz için önemli bir adım atıldı. Yakın bir tarihte bu uygulamanın yurt geneline yaygınlaştırılmasını bekliyoruz. Bu proje ile Meslek Liselerinin kapsamı ve önemi her geçen gün artıyor.” dedi.

Kurul üyeleri Nisan ayında 2.si düzenlenecek İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısının gündem maddelerini görüştüler. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Kurul üyelerine Çanakkale il genelinde lise öğrencilerine yönelik düzenlenecek Öz Gelecek CV yarışması hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona ererken kurul üyeleri okulu gezdiler ve devam eden derse katılıp öğrencilerle görüştüler.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech