Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milleti kutuplaştırmaktan derhal vazgeçin!

AK Parti Çanakkale Merkez

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek bir basın açıklaması yayınladı. Ölçek’in eleştiri oklarının hedefinde ise CHP’li Belediye Meclis Üyesi Emekli General Süleyman Canpolat yer aldı.

Ölçek açıklamasında; “2021 Mart ayı Çanakkale Belediye Meclis toplantısında ne yazık ki CHP’li Belediye Meclis üyesi Hüseyin Canpolat’ın darbe ve darbeciliği öven söylemleri bizleri fazlası ile üzmüştür. Bu söylemlerine ise CHP’li diğer meclis üyelerinin sessiz kalarak, tepki göstermemesi ise bu üzüntümüzü ne yazık ki fazlası ile katlamıştır.

Öncelikle; CHP Meclis Üyesi Emekli General Süleyman Canpolat’ın da artık yıllarca üzerinde taşıdığı o üniformayı ve ÜNVANINI da, emekliliğinin yanı sıra Parti üyesi olduktan sonra bir kenara bırakarak, Çanakkale Belediyesi’nin kışla , meclis üyelerinin de asker olmadığını hatırlaması şart. Emekli olduğu Türk Silahlı Kuvvetlerini, söylemleri ve çıkışları ile siyasete alet etmekten, hâlihazırda mensubu olduğu parti ve zihniyeti ile ilişkilendirmekten derhal vazgeçmesinde de çok büyük fayda var…

Ne 27 Mayıs 1960, Ne 12 Eylül 1980, Ne 28 Şubat 1997, Ne de 15 Temmuz 2016yı asla kabul etmemiz söz konusu olamaz; Tüm bu darbe ve darbe girişimleri, halka ve demokrasiye karşı yapılmış ve yapılmaya kalkışılmıştır. Halkın iradesine karşı yapılan hiçbir darbe ve darbe girişimi yapanların yanına kar kalmamış, hesabı muhakkak sorulmuştur.

Özellikle 15 Temmuz, milletimize esaret boyunduruğu vurma çabalarının en büyük örneğiydi. İhanet çetesi ile milletimiz esir alacaklarını sananlar, geçmişte olduğu gibi bir kez daha derslerini aldılar. O yüzden ne darbecileri övenleri, ne darbecileri destekleyenleri, ne de bunları besleyenleri bu aziz Türk Milleti asla unutmayacaktır.

Değişmeyecek, değiştirilmesi dahi teklif edilemeyecek olan Anayasanın 2. maddesinde; “Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.” bunu hiç kimse unutmasın…

Ayrıca sayın CHP’nin Belediye Meclis üyesi; şimdi çıkmış CHP propagandası ve hamaset yapıyorsun, lakin, tozunu yutmadığın, mücadelesini vermediğin bir partinin hasbelkader fermuardan meclis üyesi olmuşsun, o yüzden büyük ustanın dediği gibi ‘Çekmediğin Derdin Türküsünü Yakma’ mikrofonu alıp konuşurken de, kendini bil ve de haddini aşma. Hiç samimi değilsin!” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech