Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baba Buluşmaları Başladı

Çanakkale Belediyesi ve Anne

Çanakkale Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı işbirliğiyle yürütülen Baba Buluşmaları Programı, pandemi süreci kapsamında çevrimiçi olarak başladı.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre; Çanakkale Belediyesine bağlı Ata’m Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Cevatpaşa ve Barbaros şubelerine kayıtlı öğrencilerin babaları ile Esenler-Barbaros-Troia Sosyal Yaşam Evleri kullanıcıları başta olmak üzere kentimizde yaşayan 3-6 yaş grubu çocukların babalarını kapsayan Baba Buluşmaları Programı eğitimleri, aynı zamanda Anne Çocuk Eğitim Vakfının gönüllü eğitimcileri de olan Belediyemizde görev yapan ilgili çalışanlar tarafından gerçekleştiriliyor.

Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları 3 ayrı grupla gerçekleştirilen program, pandemi süreci kapsamında zoom programı-online görüntülü konuşma sistemi üzerinden yürütülüyor. Programda yer alan konuların başlıkları ise; Çocukla Kaliteli Zaman Geçirme-Babanın Çocuk İçin Rolü ve Önemi-Aile Tutumları-Dinleme ve Anlatma-Demokratik ilişki ve Empati, Olumlu Davranış Geliştirme-Sosyal ve Duygusal Gelişim-Bedensel ve Cinsel gelişim-Zihinsel Gelişim olarak belirlendi.

Öte yandan program sonunda, katılımcı babalara katılım belgesi de verilecek.

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech