Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Tüketici haklarının korunması mühimdir”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle Çanakkale Belediyesi’nin internet sitesinden mesaj yayınladı.

Başkan Gökhan’ın mesajı şu  şeklide; “Gelişen dünyada en hızlı artış gösteren faaliyetlerden biri de tüketimdir. Gelişen teknoloji ile birlikte tüketim alışkanlıkları da dönüşmekte, ayrıca artan ürün ve hizmet çeşitliliği tüketici açısından fayda sağladığı gibi zaman zaman da çeşitli sorunların ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

Dolayısıyla içinde bulunduğumuz tüketim dünyasında, tüketici haklarının korunması konusu mühimdir. Bu konuda yapılacak düzenleme, denetim ve kontrollerin yanı sıra, tüketicilerin de yasalarla belirlenen haklarını bilmesi, tüketim konusunda bilinçli olması da son derece önemlidir. Zira tüketicilerin haklarının korunması, bu konuda ortaya çıkan sorunların en aza indirgenmesi ve tüketici memnuniyeti ekonomik gelişimin de çok önemli bir payını oluşturmaktadır.

Dolayısıyla karşılıklı olarak hem tüketici haklarının korunmasının hem de vatandaşların tüketimin her sürecinde bilinçli davranmalarının çok önemli olduğunu bir kez daha belirterek, 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası’nı kutluyorum.”

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech