Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 Mart Tıp Bayramı mesajları

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle AK Parti Çanakkale Milletvekilleri ve Çanakkale Belediye Başkanı kutlama mesajı yayınladı. Mesajlar şu şekilde;

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Başta Çanakkale’mizde olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında büyük fedakarlıklarla görev yapan tüm doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; esenlikler diliyoruz. Bu özel gün vesilesiyle tüm hemşehrilerimizden istirhamımız maske, mesafe ve hijyen konusunda daha fazla hassasiyet göstermeleridir. Bizler kurallara azami derecede dikkat ettikçe hem salgınla mücadelede başarıya daha hızlı ulaşırız hem de pandeminin zor koşullarında görev yapan sağlık çalışanlarımızın yükünü bir nebze de olsa hafifletmiş oluruz.” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu; “Gece gündüz demeden sağlıklı yarınlarımız için her yerde ve her koşulda büyük bir özveri, heyecan ve fedakârlıkla görevlerini yapan bütün sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutluyorum” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Gerek zorlu pandemi sürecinde gerekse genel sağlık hizmetlerinde özveriyle görev yapan tüm hekim ve sağlık çalışanlarımıza emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyor; ülkemizde modern tıp eğitiminin başlangıcını temsil eden 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech