Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Vali İlhami Aktaş, İl

Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında resim yarışmasında, İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Valiliğin haberine göre; İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz ve velilerin de bulunduğu programda Vali İlhami Aktaş, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında resim yarışmasında dereceye giren Merkez Özel İsmail Kaymak Koleji 4. sınıf öğrencisi Defne Şarlan, Merkez Mustafa Kemal İlkokulu 3. sınıf öğrencisi İrem Dilek, Merkez Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Gülce Doğan, Çanakkale BİLSEM Ezine Mahmudiye Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Şükran İrem Çelik, Çanakkale BİLSEM Merkez Cevatpaşa Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Melis Aydın, Lapseki Hüseyin Akif Terzioğlu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Deniz Toköz ve Bayramiç Mustafa Gülşen Çınarlıoğlu Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Sena Keçili’i ile bir süre görüşüp başarılarından dolayı tebrik ederek öğrencilere ödül verdi.

Ardından Vali İlhami Aktaş, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren Biga İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Şevval Köse, Merkez Gazi Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Miray Çolak, Biga Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Tuna Orçen, Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Halil Bal ve Merkez İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Efe Altu ile bir süre görüşerek sohbet etti.

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri tebrik eden Vali İlhami Aktaş, günün anısına öğrencileri ödüllendirdi.

Son olarak “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında kompozisyon yarışmasında dereceye giren Merkez İbrahim Bodur Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Nisanur Tetik, Yenice Reyhan Bodur Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Enes Yılmaz ve Bayramiç Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Fatma Tapar’ı dereceye girdiklerinden dolayı tebrik eden Vali İlhami Aktaş, öğrencileri ödüllendirdi.

Öğrencilerden geleceğe dair planları hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, dereceye giren öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının daim olmasını diledi.

Program günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech