Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇASİAD gündem toplantısını yaptı

Çanakkale Sanayicileri ve İş

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) tarafından, dijital platformda gerçekleşen ÇASİAD ile Gündem toplantısına Erkin Şahinöz Akademi Kurucusu, Stratejik Yönetim Danışmanı ve ABD Merkez Bankası Fed Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz’ün konuşmacı olarak katıldığı İşletmelerde Dijital Dönüşüm, Kripto Paralar ve Borsa konulu seminer ÇASİAD Üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, ÇASİAD Üyelerine hoş geldiniz diyerek ÇASİAD Yönetim Kurulu olarak, COVİD-19 salgını nedeniyle faaliyetlerimize ara vermek zorunda kaldığımız bu dönemde toplantılarımızı dijital platformda gerçekleştirme kararı aldık. Pandemi nedeni ile zor günler geçirdiğimiz ve birbirimizden uzak kaldığımız bu dönemde konuğumuz Erkin Şahinöz, çok fayda sağlayacağına inandığımız bir sunum gerçekleştirecektir diyerek ÇASİAD Üyelerine katılımları için teşekkür etti.

Toplantıda, Erkin Şahinöz Akademi Kurucusu, Stratejik Yönetim Danışmanı ve ABD Merkez Bankası Fed Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz tarafından İşletmelerde Dijital Dönüşüm, Kripto Paralar ve Borsa konularıyla ilgili sunum gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen sunumun ardından soru cevap kısmına geçildi ve toplantı sona erdi.

Toplantıdan oldukça memnun ayrılan ÇASİAD üyeleri, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech