Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın üyelere ziyaret

TOBB Çanakkale İl Kadın

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında farklı sektörlerdeki kadın girişimci üyelerini Covid-19 tedbirleri kapsamında ziyaret etti.

Üye ziyaretinde TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Emel Torun, Kurul Üyeleri Atiye Laçin, Didem Güner, Ebru İlter, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu ve Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç hazır bulundu.

Kadın Girişimciler Kurulu heyeti Çanakkale Merkez’de faaliyet gösteren Seyran Duman Bıyıklı – Estetika İstanbul, Hürmüs Dönder -Uygun Tuhafiye Evi, Seyran Öztürk- İda Mücevherat Kuyumculuk Ltd. Şti, Filiz Erten – Erten Kuyumculuk, Zehra Nil Döken- Zafer Optik Ltd. Şti, Emine Sarıbaş-Gözde Spor, Zihniye İnce – Kale Optik, Emel Hacıalioğlu- Han Mimarlık Tic Ltd. Şti.’ni işyerlerinde ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Çanakkale’de daha fazla Kadın Girişimci olması için tüm paydaşlarla işbirliği yapıldığını altı çizilerek, Kurul olarak birçok sosyal sorumluluk projesi için çalışmaların devam ettiği ifade edildi. Kadınlarımızın koruma ve kullanma dengesini ekonomimize ne kadar hızlı adapte edebilirsek o kadar başarılı olunacağını belirten İl Kadın Kurulu temsilcileri, huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumun temel taşları olan kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak işlerinde başarılar dilediler.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech