Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UyuÅŸturucu operasyonu: 5 tutuklu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen operasyonla il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan yakalanan 5 kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalarda geçtiğimiz ay gerçekleştirilen operasyonlarda TCK 191 (Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etmek bulundurmak) suçundan 33 olayda 46 şüpheli hakkında işlem yapılarak işlemlerinin ardından 46 şahıs serbest bırakıldı. TCK 188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçundan ise 9 olayda 16 şüpheli hakkında işlem yapıldı. 5 şahıs adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilirken 3 şahıs adli kontrol şartı ile 11 şahıs ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 129,41 gram Bonzai, 313,13 gram Metamfetamin, 148,08 gram Esrar, 72,91 gram Skunk, 60 adet Ecstasy, 114 adet Sentetik Ecza, 1 adet Tabanca ve 54 adet Mermi ele geçirilerek tüm maddelere el konuldu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech