Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan: “Başarı hikayelerini hep birlikte yazacağız”

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nden sonra açıklamalarda bulundu. Turan yapmış olduğu açıklamada, “Yeni dönemde de Çanakkale özelindeki çalışmalara yoğunlaşarak birlikte hemşehrilerimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Kadın Kolları, 19 yıllık mücadelemizin adeta belkemiğidir” diyen Turan; “Zor zamanlarda Lütfiye Selva Çam Başkanımızın önemli hizmetleri oldu. Bayrağı devralan Ayşe Keşir Başkanımıza ve ekibine muvaffakiyetler diliyor; Kongremizin partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, 6 yıldır büyük bir gururla Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Çanakkale’mizi, partimizi ve davamızı çok başarılı ve güzel bir şekilde temsil ettiğine hepimiz şahidiz. Yeni dönemde de Çanakkale özelindeki çalışmalara yoğunlaşarak birlikte hemşehrilerimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni başarı hikayelerini inşallah hep birlikte yazacağız. Bu vesileyle Genel Merkez’de şehrimizi en güzel şekilde temsil eden, çalışmalarıyla değer katan Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor; bundan sonraki çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz.”

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech