Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Kunt: “Biz kimin FETÖ’cü olduğunu biliyoruz”

İYİ Parti’den istifa eden Milletvekili Ümit Özdağ’ın, Çanakkale ile ilgili iddiaları gündemde kalmaya devam ediyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural basın açıklamasında bulundular. İYİ Parti Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Burak Kunt ise geçtiğimiz günlerde mecliste FETÖ ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kunt, meclis toplantısında “Biz kimin FETÖ’cü olduğunu biliyoruz” derken, Özdağ meselesi hala tartışılmaya devam ediyor.

İYİ Parti Çanakkale Belediye Meclisi Üyesi Burak Kunt, Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında, Ümit Özdağ’ın Çanakkale ile ilgili iddialarına bir anlamda cevap vermiş ve değerlendirmelerde bulunmuştu.

İYİ Partili Kunt,  “Ümit Özdağ ile alakalı biz Çanakkale ismi geçtiği için şunu söylememiz lazım. O yüzden ben konuşmak istedim. Yoksa partilerin iç konuları ile konuşmamız doğru değil. Sayın Özdağ çıkıyor diyor ki; bizim içimizde bir FETÖ’cü olduğunu iddia ediyor. İstanbul İl Başkanı FETÖ ile iktisaslıdır diyor. Niye diye soruyorsunuz. Sayın Özdağ diyor ki; bu şahıs diyor, Kazakistan’dayken FETÖ’nün iş adamları derneğinde yönetim kurulu üyeliği yaptı diyor. İddia budur.

Birincisi, Esra hanım bunu burada dile getirirken, öncelikle kişiyi bir düşünmemiz lazım. Sayın Buğra Kavuncu Çanakkale damadıdır. Akkoyunlar gibi Çanakkale’nin önemli bir ailesinin damadıdır. Bunu söylerken önce bunu bir düşünmemiz lazım.

Bir kişi işe alakalı, eğer hakkında böyle bir elinizde itham varsa giderseniz mahkeme orada, suç duyurusunda bulunursunuz.

Burada kaç kişiyiz? 31 tane belediye meclis üyesiyiz. Ben bu salonda, Çanakkale’nin FETÖ’cü iş adamları derneği ÇAGİAD’ın yönetim kurulunda olanları sayarım. Akrabaları olanları sayarım. Böyle bir şey yok. Kimse kusura bakmasın. Biz kimin FETÖ’cü olduğunu da biliyoruz. Biz kimin FETÖ’ye bulaştığını da biliyoruz. Kimin olmadığını da biliyoruz. Esra hanım sizin de akrabalarınızdan yöneticilik yapanlar vardı” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech