Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar gününde kadın başkan

Programı sebebiyle ilçe dışında

Programı sebebiyle ilçe dışında olan Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, 8 Mart Dünya Kadın Günü’nde yerini Belediye Meclisi Üyesi Kıymet Yalçıner’e emanet etti. Yalçıner, görevi devralıp belediye bünyesinde çalışan kadın personelleri ve ilçe halkını ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

 Ayvacık Belediyesi’nden şu açıklama yapıldı: “Belediyemiz Kadın Meclis Üyemiz Sayın Kıymet Yalçıner, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü daha da anlamlı kılarak Başkan Vekilimiz olarak görev yapmaktadır. Çağdaş duruşu ve eğitimci kimliği ile bizlere örnek teşkil eden Kadın Başkan Vekilimiz belediyemiz bünyesinde hizmet veren kadın personellerimizin çalıştığı yerlerde ziyaret ederek kadınlar gününü kutlayıp kolaylıklar dileyip sohbet etti.”

“8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanımız Sayın Belkıs Duman ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Sayın Başkan Vekilimiz Kıymet YALÇINER ilçemizde hizmet veren emekçi kadınlarımıza ziyaret ederek ikramda bulundular. Pandemi nedeniyle buruk geçirdiğimiz kadınlar gününde ulaşamadığımız tüm kadınlarımızdan özür diler, yüreğimizin onlarla birlikte olduğunu belirtmek isteriz. Pandemi dönemi sona erdiğinde tüm kadınlarımız ile daha güçlü daha güzel günlerde bir arada olacağımız zamanlar için sabırsızlanıyoruz. Her zaman minnertar olacağımız kadınlarımıza desteğimiz her zaman devam edecektir.” İfadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech