Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Her Can İçin Bir Fidan’

Demokrasi ve Atılım Partisi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi), cinayete kurban giden kadınların adını yaşatmak için 81 ilde eşzamanlı fidan dikti. Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca, Kadın Çalışmaları Başkanı Semra İmir ve İl ve Merkez İlçe yönetimindeki kadın yöneticiler de geçtiğimiz yıllarda Çanakkale’de eşleri tarafından öldürülen Gülizar A. , Sedef Ş. ve Fatma K. adına fidan diktiler.

DEVA Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı olarak her ilde öldürülen kadın sayısı kadar fidan dikerek, DEVA Partisi kadın cinayetlerinin önlenmesini gündeme taşıdı.

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca, Kadın Çalışmaları Başkanı Semra İmir ve İl ve Merkez İlçe yönetimindeki kadın yöneticiler de, geçtiğimiz yıllarda Çanakkale’de eşleri tarafından öldürülen Gülizar A. , Sedef Ş. ve Fatma K. adına fidan diktiler.

İl Başkan yardımcısı Semra İmir, “ ‘Her Can İçin Bir Fidan’ sloganıyla, cinayete kurban giden kadınlarımızı bugün hep birlikte anacağız. Onların adları Deva’da yaşayacak. Deva Partisi olarak; kadının eşit ve özgür olduğu, insan haklarının yok sayılmadığı, barış ve huzurun yaşatıldığı bir Türkiye ve Dünya için mücadele edeceğiz.” diyerek tüm kadınların Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech