Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin güçlü kadınları

Çanakkale Belediyesi tarafından, kordon

Çanakkale Belediyesi tarafından, kordon boyuna asılan bir afiş dikkat çekti ve takdir gördü. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde, Çanakkale’nin güçlü kadınları aynı afişte, bir karede yer aldılar. Afişte ise, “Onlar dünyayı değiştirme cesaretine sahip, Çanakkale’nin güçlü ve özgür kadınlarından sadece birkaçı…” ifadeleri yer aldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kordon boyuna asılan afişler bir hayli dikkat çekti. Çanakkale’nin 10 güçlü kadını, aynı afişte, tek bir fotoğraf karesinde yer aldılar.

Afişte yer alan isimler ise “Sokak hayvanları hakları savunucusu Gülsüm Çetin, 4.Kuşak kahveci Zülal Çelikel, Doğa ve çevre hakları savunucusu Pınar Bilir Akkuş, Başarı atletlerin gizli kahramanı Vijdan Berberoğlu, Kanser savaşçısı Filiz Baysal, Zorunlu göçe maruz bırakılmış Ahıska Türkü-Piyanist-Eğitimci Zaretta Urşanova, Akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi Ebru Hersek, Temizlik görevlisi-Yaşamını çocuklarının okumasına adamış bir anne Dilek Gökdemir, Sokak canlarına adanmış bir yaşam Filiz Barmanbek ve Pazarcı-Türk Sanat müziği solisti Gülfer Erol…”

Afişi, görseli gören vatandaşlar, görsele dönüp bir kez daha baktılar.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech