Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ayfer Özdemir

Mart Ayında Gökyüzü Mesajları

2020 yılının devam bölümleri niteliğindeki Ocak ve Şubat aylarını takiben Mart ayı ile beraber en sonunda gökyüzünün tonu değişmeye başlıyor, daha aydınlık ve umutlu bir hale geliyor. Yani daha az kafa şişiren, rahatlatan ve ferah bir ay bizleri bekliyor. Üzerimizde hissettiğimiz baskının azaldığını ve hareket alanımızın arttığını fark edebiliriz. Venüs ve Neptün’ün olumlu açıları aya damgasını vurduğundan ötürü duygusal ve ruhsal anlamda da olumlu gelişmelere açık bir aydayız. İşte Mart’ın mesaj dolu günlerinden birkaçını sizler için paylaşıyorum;

4 Mart 2021’de Mars İkizler Burcunda:  Mars daha aktif bir pozisyonda olduğu İkizler burcuna geçecek hem de Satürn’le olumlu temaslarda bulunacak. Belirsizliklerin azaldığı, hızlı ve dinamik zamanlar bizi bekliyor. Burada anahtar cümle “Ağlamayan çocuğa meme verilmez”. Yani bir derdimiz, talebimiz varsa şayet bunu dile getirmek çok önemli olacak. Mars İkizler burcunda bazen diller sivrileşir, laf dalaşları artar. İşleri her zaman sakin ve net tondan konuşmak, laf kalabalıklarından uzak durmak da elimizi güçlendirecektir. Mars, 23 Nisan 2021’ye kadar bu burçta seyahat edecek.

11 Mart 2021 / Güneş-Neptün Kavuşumu: Ruhani enerjinin en yüksek seviyede olduğu açı kalıplarından biri. Ayrıca ilham, yaratıcılık, sezgilerin güçlenmesi gibi konularda destekleyicidir. Bu açı kişiyi aldanmaya açık hale getirebildiğinden gerçekçiliği elden bırakmamak çok önemlidir, illüzyonlara kapılmamak çok önemli.

14 Mart 2021 / Venüs-Neptün Kavuşumu: Yılın en romantik açı kalıplarından biri. Bu açı kalıbı koşulsuz sevgi, romantizm ve kendini adamakla doğrudan alakalıdır. Söz, nişan, evlilik tarihleri için çok uygundur. (11-15 Mart 2021 aralığı özellikle değerlendirilebilir) Açı kalıbı yeni aşk ilişkileri veya mevcut bir ilişkinin ciddiyete binmesi gibi etkileri beraberinde getirebilir. Barışma ve affetmek adına da güçlü bir tesir söz konusudur.

16 Mart 2021 / Güneş-Plüton Altmışlığı: Bu açı kalıbı özellikle güçlü destekler almak, nüfuz etmek ve olumlu intiba oluşturmak adına destekleyicidir. Kariyer başta olmak üzere önemli görüşmeler ve yazışmalar, iş kararları için değerlendirilebilir.

18 Mart 2021 / Venüs-Plüton Altmışlığı:  Açı kalıbı tutkulu aşklar, bağlanma ve ilişkilerin güçlenmesi gibi konularda destekleyici durumda. Sosyal hayat ve kariyerde iyi giyim, imaj ve stil sahibi olmak da olumlu etkiler bırakabilir.

22 Mart 2021 / Merkür-Uranüs Altmışlığı: Yaratıcılığı körükleyerek zihinsel aktiviteyi arttıran bu açı kalıbı her türlü iş başvurusu, iş kurma, mülakat, önemli sunum ve toplantılar için ideal. Yeni bir eğitime başlamak adına da harika bir etkileşim. Sorunlara hızla ve yaratıcı bir şekilde çözüm bulunabilir.

22 Mart 2021 / Mars-Satürn Üçgeni:  Fikirlerimizi gerçeğe dönüştürmek, teoriden pratiğine başarıyla geçmek adına harika bir etkileşim. Sabır ve disiplinle ele aldığımız bir işi yeterli eforu gösterdiğimiz takdirde başarıyla sonuçlandırabilir, emeklerimizin karşılığını alabiliriz.

26 Mart 2021 / Mars-KAD Kavuşumu:  Haklı olduğumuz bir konuda eğer susmaz, hakkımızı araştırıp doğru adımları atıp doğru soruları sorarak ararsak eğer hakkımızı alabileceğimizi gösterir. Sessiz kalmak yerine harekete geçmek bize beklenmeyen destekler de getirebilir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech