Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Çanakkale’de esnaf denetimi şart”

Çanakkale Belediyesi’nin Mart ayı

Çanakkale Belediyesi’nin Mart ayı Meclis Toplantısı bugün gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal konutlar ve kademeli normalleşme ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Gökhan, sosyal konutlar ile ilgili, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile koordineli çalışıyoruz. Kısa zamanda sonuç alacağımıza inanıyorum dedi. Ayrıca kademeli normalleşme ile ilgili de Başkan Gökhan, “Kırmızı riskli bölgeye doğru hızla gidiyoruz. Çanakkale’de esnaf denetimi şart” ifadelerinde bulundu.

“Kısa zamanda çözüm bulacağımızı düşünüyorum”

Mart ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sosyal konutlar meselesi ile ilgili “Sosyal Konutlarla ilgili görüşmelerimizi yaptık. Kısa zamanda çözüm bulacağımızı düşünüyorum. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Çanakkale Belediyesi koordineli bir şekilde çalışıyor. Nihai karar alındığında kamuoyuna duyuracağız” açıklamasında bulundu.

“Bizim maviye gidiyor olmamız lazım”

Başkan Gökhan, sosyal konutlar ile ilgili yapmış olduğu açıklamanın ardından, Çanakkale’nin riskli bölgede bulunuyor oluşunu değerlendirdi. Başkan Gökhan koronavirüs ile verdiğimiz mücadele ile ilgili, “Ne yazık ki turuncu bölgede kaldık. Çanakkale riskli bölgede kaldı. Kırmızı riskli bölgeye doğru hızla ilerliyoruz. Bu bizim için felaket olur. Bizim maviye gidiyor olmamız lazım. Önlemlerimizi almamız lazım.

“En büyük zararı esnaf görecek”

Geçtiğimiz gün kordon boyunda yürüyüş yaptım. Mesafe kurallarına uyulmadığını gördüm. Çanakkale’de esnaf denetimi şart. Kırmızı, yüksek bölgede kaldığımızda, en büyük zararı esnaf görecek.

Buradan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bu konudan taviz verilmemesi lazım ve mesafe kurallarina dikkat etmemiz lazım.

Kendimizi korumak için değil toplumu korumak için mücadele etmeliyiz” dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech