Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesai saatleri vatandaşı memnun etti

Kabine toplantısı sonrası, dün

Kabine toplantısı sonrası, dün kademeli normalleşme sürecine geçtiğimiz belirtildi. Kamu kurumlarının mesai saatleri normale dönerken, çalışma saatleri sabah 09.00 akşam 18.00 olarak belirtildi. İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından mesai saatlerinin artık eskisine döndüğü ile ilgili bilgilendirme, Çanakkale Valiliği tarafından yapıldı. Mesai saatlerinin ve çalışma sürelerinin normalleşmesi vatandaşı sevindirdi.

Kademeli Normalleşme sürecine geçtiğimiz içinde bulunduğumuz bu günlerde, mesai saatleri de normale döndü. Kamu kurumlarında uygulanan kısmı çalışma modeli rafa kalkerken, çalışma saatleri ile ilgili İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı yayınlandı.

Yayınlanan kurul kararı ile Çanakkale’de mesai saatleri 09.00-12.30/13.30-18.00 olarak belirlendi. Kısmı çalışma döneminde, kısıtlı saatler kamu kurumları hizmet verdiğinde, yığılmalar ve işlemlerde gecikmeler meydana geliyordu. Alınan yeni karar vatandaşı memnun etti ve işlemler için daha uzun bir zaman dilimi kazandırılmış oldu.

Ayrıca Çanakkale Belediyesi’de yapmış olduğu bilgilendirmede, mesai saatlerimiz değişti dedi. Belediye tarafından yapılan paylaşımda, “Çalışma saatlerimiz öğleden önce 09.00-12.30, öğleden sonra 13.30-18.00 olarak yeniden düzenlenmiştir” ifadesi kullanıldı.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech