Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Hangisi önce?

Bizler 12 Eylül öncesinde Üniversite tahsili yapanlardanız. O zaman, öğrenciler arasında bazı tartışmalar olurdu. Biz “Türk’üz. Türk Milliyetçisiyiz. Türk İslam sentezini savunuruz “,dedikçe, bir kısım arkadaşımız,”Önce Müslüman mısınız? Türk müsünüz?”diye sorarlardı. Haydaa. Gel de çık işin içinden. Yahu ne fark eder ki? Ama Nato kafa. Nato mermer. Türk lafını ağızlarına almayacaklar ya. Yumurta mı Tavuktan çıkar? Tavuk mu yumurtadan çıkar? Misali. Avrupa’da yaşayan soydaşlarımız hep anlatır. Türküm deyince tepkileri, hemen Müslim demek oluyormuş. Türk milleti Müslümanlığın Bayraktarlığını yapmış asil bir millettir. Batı İçin Türk, yani İslam, Doğu İçin Türk yani Kızılelma olan İstanbul’ un bu kutlu kimliğini elinden almak isteyenlerin hedefinde elbette Türk Milleti vardır. Bu da gösteriyor ki,Türk İslam davası gibi kutlu bir davaya inanan Türk milliyetçilerinin,davalarında ne kadar haklı oldukları…Onlara Kurt’a taparlar.Dinle-imanla işleri olmaz demenin tamamen yanlış ve iftira olduğu ortaya çıkmıştır.Türklüğü savunmanın, aslında İslamı savunmak olduğunu,bir kesim ne yazık ki anlamıyor. Ya da anlamamakta ısrar ediyor. Türk kelimesinin bir ırkçılık olmadığı, tam aksine İslam davasının, gâvurlar dilindeki adı olduğu açıktır. Sevindirici olan,bunun,Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı tarafından da tescillenmiş olmasıdır.Bizler,Türk milliyetçisi bir vatan evladı olarak gururla söylüyoruz ki…Varolsun Türk Milliyetçileri. Varolsun Türk Devleti. Var olsun Türk Milleti. Var olsun Türk Birliği

                       Acıcık ucundan

Yılbaşı arifesi diye hâkim son derece toleranslı ve iyimser bir havada tutukluya sormuş: “Neyle suçlanıyorsun?” “Yılbaşı alışverişini erken yapmakla efendim!” demiş tutuklu. “Bu suç değil!” demiş hakim.. “Ne kadar erken yaptın bu alışverişi?” “Mağaza açılmadan efendim!”**** Kasabada büyük bir yangın başlamış.. Jandarma ve itfaiyenin çabası yangını söndürmeye yetmemiş. Kasaba halkı artık hangi çareye başvuralım derken, aralarından biri komşu kasabada gönüllülerinin kurduğu bir itfaiye teşkilatını çağırmayı teklif etmiş..
Hemen amatör itfaiye teşkilatını aramışlar… Aradan 5-10 dakika geçmemiş ki amatör itfaiyeciler eski bir itfaiye kamyonu ile kasislere girip zıplayarak, barikatları yıkarak, kimsenin girmeye cesaret edemeyeceği yangının tam ortasına girip durmuşlar.. İnmişler kamyondan, dört bir taraflarını çevreleyen alevlere su sıkmışlar. Olağanüstü bir gayret ve ölüme meydan okuyarak yangını söndürmüşler.Şehir komitesi düzenledikleri bir törende yangının tam ortasına tereddütsüz girdikleri ve yangını hızla söndürdükleri için 1000 dolar ödül vermiş itfaiyecilere…Yerel bir gazeteci de itfaiyecilerin başkanlarına sormuş: “Bu 1000 dolarla ne yapacaksınız?”“Valla!” demiş başkan, “İlk iş şu itfaiye aracının frenlerini tamir ettirmek olacak!…”Sağlıcakla kalınız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech