Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaza nedeni araştırılıyor

Dün akşam saatlerinde Gökçeada’da

Dün akşam saatlerinde Gökçeada’da meydana gelen tekne alabora kazasının yankıları sürüyor. Kazada içerisinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora olmuş bir kişi de yaşamını yitirmişti.

Teknenin alabora olmasının ardından yüzerek kıyıya çıkanların Uzman Erbaş Şener Atay ile Mehmet Çelik olduğu biliniyor. Kıyıda cansız bedenine ulaşılan ismin ise teknenin sahibi olan Türkiye off-road eski şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk olduğu belirlendi. Gökçeada İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ve Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu’nun aranması çalışmaları dün geceden buyana devam ediyor.

Dün gece Vali İlhami Aktaş, olayın duyulmasının ardından adaya hareket etti. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, olayın duyulmasının ardından devletin tüm imkânlarını adaya sevk ettiğini belirterek, “Başta Çanakkale Valimiz İlhami Aktaş ve Gökçeada Kaymakamımız Serhat Doğan, tüm imkânları seferber ettiler” dedi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, ortaya atılan iddiaların da ardı arkası kesilmiyor. Bu arada yetkililer soruşturmanın sonucunu bir iki noktanın aydınlatılmasının ardından açıklanacağını dile getirdi. Yurttaşların iddiasına göre ise olayın balık avlama hevesinden kaynaklanmış olabileceği ileri sürüldü.

Güngör Yıldız

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech