Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ölçek: “Esnafımızın her zaman yanındayız”

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek esnafa yönelik yapılan destekler ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Ölçek yazılı basın açıklamasında, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çanakkaleli hemşerilerimizin, esnafımızın, çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Ölçek hükümet olarak esnafın her daim yanında olduklarını kaydetti. Ölçek yaptığı değerlendirmede; “ Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını ile mücadele konusunda hükümetimiz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın emekçilerimizin esnafımızın ve çiftçilerimizin yanında oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ekonomik paketler ile salgının meydana getirdiği olumsuz etkileri en aza indirmek için büyük çaba gösterildi. Son olarak Cumhurbaşkanı kararı ile salgından olumsuz etkilenen işleri ve işletmeleri zarar gören esnaf ve sanatkarlarımızın desteklenmesine yönelik yeni bir süreç başlatıldı. Karar gereğince Çanakkale’mizde de salgından etkilenen esnaf ve sanatkarlarımıza 3 ay süre ile aylık Bin TL olmak üzere toplamda 3 bin TL doğrudan gelir kaybı desteği ile 3 ay süre ile 500 TL olmak üzere toplam Bin 500 TL kira desteği uygulaması başlamıştır.

İlk ay ödemesi yapılan bu desteklerden 20 bin esnafımız faydalanmıştır. Ayrıca bu zamana kadar bu desteklere başvuru yapmayan esnaflarımız için başvuru süresi 31 Mart tarihine kadar uzatılmıştır. Buradan esnaflarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ve Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’a şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çanakkaleli hemşerilerimizin, esnafımızın, çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech