Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale’nin ürünleri İstanbul’a ulaşacak

Çanakkale Üretim ve Pazarlama

Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü arasında bir sözleşme imzalandı. İmzalanan sözleşme kapsamında, İBB, Çanakkale’nin ürünlerine ve üretim değerlerine destek olmuş oldu.

Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında sözleşme imzalandı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen protokole, Ali Rıza Berkit ve Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, İBB ile imzalanan sözleşme ile ilgili “İhtiyaç sahibi insanlarımıza gıda desteği sağlamak üzere yürütülen sosyal yardım projesi kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile S.S. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi arasındaki sözleşmenin imzasında İBB yetkilileri ile bir araya geldik.

Böylesine önemli bir sosyal projeyi uyguladıkları, üretime, üreticiye ve kooperatifleşmeye verdikleri destekleri ve konukseverliklerinden dolayı, İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Yavuz Saltık, Sosyal Hizmetler Müdürü Sayın Neval Gündoğan Arslan ile çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu projenin parçası olan S.S. Çanakkale Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Yönetim Kurulunu kutluyorum” paylaşımında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech