Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

İYİ Parti tarih verdi;

“Baskın Erken Genel Seçim” bekliyoruz

İyi Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak seçim hazırlık çalışmalarımız kapsamında bir çalışma toplantısı yapmak üzere Çanakkale’ye gelen İYİ Parti Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın; “İyi Parti Seçim İşleri Başkanlığı, sandık temsilcileri tayin etmek ve bu kapsamda bir teşkilatlandırma oluşturmak için bir karar aldı. Bu karar kapsamında da yola çıktık.” dedi.

“20 Haziran 2021 tarihinde Türkiye’de bir “Baskın Erken Genel Seçim” olacağını var sayıyoruz”

Akalın konuşmasına şu şekilde devam etti;” 20 Haziran 2021 tarihinde Türkiye’de bir “Baskın Erken Genel Seçim” olacağını var sayıyoruz ve yine zor koşulları da dikkate alarak Partimizin bu seçime tek başına gireceğini var saymak suretiyle seçim sandık hazırlığında bulunma kararı aldık. Bunun için de tüm teşkilatlarımızı ziyaret edeceğiz. Hem il bazında hem daha sonra ilçeler bazında da başkan yardımcılarımızla birlikte ziyaret edeceğiz. İYİ Parti’nin, Tüm Türkiye’nin, tüm hattındaki sandığa en derinlemesine ve en hakiki şekilde nüfus etmesini temin edeceğiz. Seçmenin sandığa olan inancını arttıracak, seçmenin siyasete ve sandığa olan inancını geliştirecek her türlü yol, yöntem ve tedbirleri de teşkilatlarımızla birlikte alacağız. Ben de bu kapsamda Çanakkale İl Başkanlığımızı ziyaret ettim.

Türkiye’de iktidarın kendine uygun koşulları oluşturduğu dönemde, tıpkı 2018’de yaptığı gibi, bir “Baskın Erken Seçim”i bekliyoruz.

“Türkiye önümüzdeki dönem, bir iktidar değişikliğine uğrayacak”

Meselenin ikinci yönü şudur; bu hazırlık esasen bizim açımızdan, Türkiye’de uzun dönemli bir iktidar hazırlığı. Allah nasip ederse, milletimizin de teveccühü ile iyilerin iktidarının zemin taşları bu çalışmalarla döşenecek.  Uzun dönemli, nitelikli, cumhuriyetin kurucu değerlerini içselleştirmiş ve bunu geliştirme azim ve kararlılığını gösteren bir siyasi kadronun iktidar yürüyüşüdür aynı zamanda bu seçim hazırlıkları. Buna canı gönülden inanıyoruz. Genel başkanımızın bu sürecin sonunda Cumhurbaşkanlığı makamıyla hem partimizi hem Türkiye’yi taçlandıracağına inanıyoruz. Milletin bu teveccühü bizden esirgemeyeceğini görüyoruz. Sokakta her günkü gelişmeler bunu defaatle bizim önümüze koyuyor.

Bu anlamda istikrarlı, bilinçli Türkiye’yi bölerek yönetme stratejisini kendisine şiar edinmiş bir iktidarın her türlü tahrik zeminine rağmen Türkiye’yi ve Türk milletini de bütünleyerek, toparlayarak ülkeyi yönetme azim ve kararını da ortaya koymuş bir siyasi hareketiz.

İYİ Parti hareketi Türkiye’nin makullerinin hareketidir. Türk milletini bölerek, millet ve devlet bekasını tehdit ederek yönetmekten ziyade onu etnitisiteler, dini ayrılıklar üzerinden kamplaştıran o kötü dili terk eden, milli birliğini ve bütünlüğünü yaşamsal kabul eden ve buna inanmış bu ülkenin ortalama makul insanlarının hareketidir. Türk milliyetçilerinin, eşittir örgütlü vatanseverlerin hareketidir.

Türkiye önümüzdeki dönem, bir iktidar değişikliğine uğrayacak, bunun ana talibi biziz.” dedi.

Şükran Ezgi Tuncel

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech