Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜSEM Artık E-Devlet Uygulamasında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ÇOMÜSEM) dijital dönüşüm adımlarına bir yenisini daha ekledi.

ÇOMÜ’nün haberine göre; Sürekli Eğitim Merkezi (ÇOMÜSEM) bünyesinde düzenlenen eğitimlerin sonunda katılımcılara verilen sertifikaların e-devlet üzerinden sorgulanmasına ve doğrulanmasına yönelik çalışmalar tamamlandı.

Geliştirilen sistem ile ÇOMÜSEM tarafından verilen tüm sertifikalar artık e-devlet uygulaması üzerinden de erişilebilir hale getirildi. Sertifika Yönetim Sisteminin (https://esertifika.comu.edu.tr/) etkin bir şekilde kullanılmaya başlanmasıyla basılı sertifikadan dijital sertifikaya geçiş yapıldı.

Bu yeni sistem, eğitimler sonunda alınan basılı sertifikaların düzenlenmesi ve katılımcılara ulaştırılması gibi süreçlerin dijital ortama taşınmasına imkân sunarak katılımcıların belge kaybı ya da doğrulama problemlerine de kalıcı çözümler sağlıyor.

Haberede “ÇOMÜSEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ulaş Yabanova’nın çalışmaları ve TÜRKSAT ekibinin destekleri ile tamamlanan E-devlet Uygulamasının Sertifika Yönetim Sistemi entegrasyonu sayesinde Üniversitemizin dijital dönüşümüne ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik katkı sunulmuş oldu.” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech