Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarım ve Sanayi masaya yatırıldı

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda, Çanakkale’nin sanayisi, tarımı ve ekonomisi masaya yatırıldı. Projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Geçtiğimiz ay, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale iş dünyasının bir toplantısına katılmış ve iş dünyasının talepleri ve beklentileri bizzat dinlenmiş ve değerlendirilmişti. Geçtiğimiz gün ise Turan, Başkan Semizoğlu ve Başkan Üzen ile bir araya geldi ve ekonomiden tarıma birçok konuda istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Şehrimizin dinamikleriyle, STK’larımızla sık sık bir araya gelmeye devam ediyoruz. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen ile görüşerek Çanakkale’mizin ekonomisini, tarımını ve sanayisini konuştuk” paylaşımında bulundu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ise gerçekleşen toplantı ile ilgili, “Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan ilke iş dünyası temsilcileri olarak ilimizin ekonomisinin geliştirilmesine yönelik projelerimiz ve ihtiyaçlarımızla ilgili görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech