Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Mesut Özil!

Kimine göre, Son yılların en büyük transferi. Bir başkasına göre, Gelmiş, geçmiş transferler içinde, en popüler olanı. Taraflı tarafsız, Fenerbahçeli olsun, olmasın, herkes bu transferi konuşuyor. Ve tasvip ediyor, Sarı Lacivertli yönetimi alkışlıyor. Biz de, bir Fenerbahçeli olarak alkışlıyor, memnuniyetimizi bildiriyoruz. Peki, Mesut Özil’in transferi, yalnızca bir futbolcu transferi midir? Bize göre değil. Bu, Türk Devletinin kendi vatandaşına sahip çıkmasının göstergesidir. Irkçılığa karşı bir başkaldırıdır. Kendilerini; çağdaş, modern, insan hakları savunucusu olarak görenlere verilen, bir insanlık dersidir. Mesut Özil, niye dışlandı? Türk Devletinin Cumhurbaşkanı ile Fotoğraf çektirdiği için, tu kaka edildi. Sonraları, Çin’de zulüm gören soydaşlarımız, Uygur Türkleri için üzüntülerini bildirdi. Bu zulmün sona ermesini istedi. Vay sen misin? Adamı Aforoz ettiler. Demokrasi denilince, mangalda kül bırakmayanlar, birden içlerindeki faşizan duyguları ortaya çıkardılar. Başta da dedik ya. Bu transfer yalnızca futbolcu transferi değildir. Mesut Özil, Fenerbahçe’de başarılı olur, ya da olmaz. Hiç de önemli değildir. Milli takımda oynamaması da bir handikap değildir. O, Türklüğünü göstermiştir. Yaşasın Türk Devleti diyoruz. Irkçılığa karşı dik durduğu ve kendi Vatandaşını yaban ellerde bırakmadığı için. Hoş geldin Mesut. Hoş geldin, gönlünde insan sevgisi dolu olan insan.

Gülmece

Adam Kızılderili’ye “ Karının adı ne?..” diye sormuş, “ Biz ona ‘ Beş at ‘ diye hitap ederiz..” cevabını vermiş Kızılderili,
“ Bir kadın için alışılmadık bir isim..” demiş adam, “ Manası nedir?..”“ Ne olacak ki?..” Diye cevap vermiş yerli, “Bütün gün arkadaşlarıyla lak lak lak lak lak..!”**** Adam mahkemede şahit kürsüsüne oturtulmuş, yemin ettikten sonra kürsünün yanına gelen avukat “ Şimdi ne oldu anlatın bakalım..” demiş,“ Karım salondaki cevizi kafama fırlattı işte..!” diye cevap vermiş adam,“ O minik şeyin size bu kadar zarar verdiğini söylemeyeceksiniz değil mi?..” diye sertleşmiş avukat,“ Olur mu efendim?..Şu halime bakın..” demiş adam, “ Ben sehpanın üzerindeki kaplamadan bahsediyorum..!”sağlıcakla kalınız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech